Video Youtube EL BÚNQUER: Orson Welles (3x97)

EL BÚNQUER: Orson Welles (3x97). En el Dia Mundial de la Ràdio hem volgut narrar la biografia d’una de les figures més importants d’aquest mitjà: l'Orson Welles. I ho hem volgut fer des dels estudis centrals de Catalunya Ràdio! Els del búnquer només sortim un cop l’any, però quan ho fem, ho fem bé. Heu de saber que l’Orson era un paio que també va tocar teatre i cinema, i que feia, el malparit, ho feia bé! També era una mica repel·lent, això sí que és veritat. De fet, avui descobrireu l’altra cara de l’Orson Welles, descobrireu que era un cafre i un faldiller. Cal dir que va ser un pèssim marit i un pare espantós. Ben mirat… era una mala persona… i tampoc va fer res de l’altre món! Si era tan bo, com és que no el van nominar a cap Ondas?! - EMTVEn el Dia Mundial de la Ràdio hem volgut narrar la biografia d’una de les figures més importants d’aquest mitjà: l'Orson Welles. I ho hem volgut fer des dels estudis centrals de Catalunya Ràdio! Els del búnquer només sortim un cop l’any, però quan ho fem, ho fem bé. Heu de saber que l’Orson era un paio que també va tocar teatre i cinema, i que feia, el malparit, ho feia bé! També era una mica repel·lent, això sí que és veritat. De fet, avui descobrireu l’altra cara de l’Orson Welles, descobrireu que era un cafre i un faldiller. Cal dir que va ser un pèssim marit i un pare espantós. Ben mirat… era una mala persona… i tampoc va fer res de l’altre món! Si era tan bo, com és que no el van nominar a cap Ondas?!

En el Dia Mundial de la Ràdio hem volgut narrar la biografia d’una de les figures més importants d’aquest mitjà: l’Orson Welles. I ho hem volgut fer des dels estudis centrals de Catalunya Ràdio! Els del búnquer només sortim un cop l’any, però quan ho fem, ho fem bé. Heu de saber que l’Orson era un paio que també va tocar teatre i cinema, i que feia, el malparit, ho feia bé! També era una mica repel·lent, això sí que és veritat. De fet, avui descobrireu l’altra cara de l’Orson Welles, descobrireu que era un cafre i un faldiller. Cal dir que va ser un pèssim marit i un pare espantós. Ben mirat… era una mala persona… i tampoc va fer res de l’altre món! Si era tan bo, com és que no el van nominar a cap Ondas?!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!