Video Youtube EL BÚNQUER: Osho (2x94)

EL BÚNQUER: Osho (2x94). El nostre protagonista d'avui va ser el fundador de l'Osho International Meditation Resort, un lloc de retir espiritual on es podia fer ioga i relaxar-se. Ara bé, si volies podies agafar el paquet El nostre protagonista d'avui va ser el fundador de l'Osho International Meditation Resort, un lloc de retir espiritual on es podia fer ioga i relaxar-se. Ara bé, si volies podies agafar el paquet "guru del sexe", que per 200 dòlars més t'entrava sauna eròtica, massatge tàntric i sessions d'orgies en grup. El nostre amic Osho va ser un savi, un il·luminat que predicava la paraula del capital.

El nostre protagonista d’avui va ser el fundador de l’Osho International Meditation Resort, un lloc de retir espiritual on es podia fer ioga i relaxar-se. Ara bé, si volies podies agafar el paquet “guru del sexe”, que per 200 dòlars més t’entrava sauna eròtica, massatge tàntric i sessions d’orgies en grup. El nostre amic Osho va ser un savi, un il·luminat que predicava la paraula del capital.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!