Video Youtube EL BÚNQUER: Oswald Spengler (3x160)

EL BÚNQUER: Oswald Spengler (3x160). Aquestes biografies serveixen per saber que en el món hi ha gent com l'Oswald Spengler: gent sense ofici ni benefici que només es dedica a tocar allò que no sona amb teories i pensaments que no li importen a ningú. L'Oswald estava tan boig que ni en Hitler se'l prenia seriosament. Fixeu-vos-hi: era tan nazi que va ser nazi abans que els nazis existissin. L'Oswald va gastar molt de temps i molta tinta a desenvolupar teories conspiranoiques i antisemites en comptes de fer alguna cosa útil per a la societat. - EMTVAquestes biografies serveixen per saber que en el món hi ha gent com l'Oswald Spengler: gent sense ofici ni benefici que només es dedica a tocar allò que no sona amb teories i pensaments que no li importen a ningú. L'Oswald estava tan boig que ni en Hitler se'l prenia seriosament. Fixeu-vos-hi: era tan nazi que va ser nazi abans que els nazis existissin. L'Oswald va gastar molt de temps i molta tinta a desenvolupar teories conspiranoiques i antisemites en comptes de fer alguna cosa útil per a la societat.

Aquestes biografies serveixen per saber que en el món hi ha gent com l’Oswald Spengler: gent sense ofici ni benefici que només es dedica a tocar allò que no sona amb teories i pensaments que no li importen a ningú. L’Oswald estava tan boig que ni en Hitler se’l prenia seriosament. Fixeu-vos-hi: era tan nazi que va ser nazi abans que els nazis existissin. L’Oswald va gastar molt de temps i molta tinta a desenvolupar teories conspiranoiques i antisemites en comptes de fer alguna cosa útil per a la societat.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!