Video Youtube EL BÚNQUER: Ota Benga 3x39)

EL BÚNQUER: Ota Benga 3x39). Prepareu els mocadors de paper, perquè avui plorarem tots junts! Només cal dir que els nostres guionistes i tècnics, individus feréstecs que estan acostumats a tractar amb les històries més terrorífiques de la humanitat, han arribat a plorar a llàgrima viva (i ho diem de veritat) en descobrir la vida d’Ota Benga. I és que el pobre Ota Benga és el dissortat protagonista d’una de les biografies més tristes i desastroses de les tres temporades. - EMTVPrepareu els mocadors de paper, perquè avui plorarem tots junts! Només cal dir que els nostres guionistes i tècnics, individus feréstecs que estan acostumats a tractar amb les històries més terrorífiques de la humanitat, han arribat a plorar a llàgrima viva (i ho diem de veritat) en descobrir la vida d’Ota Benga. I és que el pobre Ota Benga és el dissortat protagonista d’una de les biografies més tristes i desastroses de les tres temporades.

Prepareu els mocadors de paper, perquè avui plorarem tots junts! Només cal dir que els nostres guionistes i tècnics, individus feréstecs que estan acostumats a tractar amb les històries més terrorífiques de la humanitat, han arribat a plorar a llàgrima viva (i ho diem de veritat) en descobrir la vida d’Ota Benga. I és que el pobre Ota Benga és el dissortat protagonista d’una de les biografies més tristes i desastroses de les tres temporades.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!