Video Youtube EL BÚNQUER: Pablo Picasso (2x118)

EL BÚNQUER: Pablo Picasso (2x118). La biografia comença a baix de tot. Gairebé comença a sota terra perquè el pobre Pablo va néixer mort. Després la cosa remunta, i de quina manera. El talent d’en Pablo de seguida va destacar. Era un pintor extraordinari, el més prolífic del seu temps. I és que en Pablo només sortia del seu taller per fer l'amor. Va ser un amant de la gresca, un home que va trencar alguna vida, literalment; moltes de les seves amants van caure en depressions o fins i tot es van acabar suïcidant. - EMTVLa biografia comença a baix de tot. Gairebé comença a sota terra perquè el pobre Pablo va néixer mort. Després la cosa remunta, i de quina manera. El talent d’en Pablo de seguida va destacar. Era un pintor extraordinari, el més prolífic del seu temps. I és que en Pablo només sortia del seu taller per fer l'amor. Va ser un amant de la gresca, un home que va trencar alguna vida, literalment; moltes de les seves amants van caure en depressions o fins i tot es van acabar suïcidant.

La biografia comença a baix de tot. Gairebé comença a sota terra perquè el pobre Pablo va néixer mort. Després la cosa remunta, i de quina manera. El talent d’en Pablo de seguida va destacar. Era un pintor extraordinari, el més prolífic del seu temps. I és que en Pablo només sortia del seu taller per fer l’amor. Va ser un amant de la gresca, un home que va trencar alguna vida, literalment; moltes de les seves amants van caure en depressions o fins i tot es van acabar suïcidant.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!