Video Youtube EL BÚNQUER: Papusza (2x160)

EL BÚNQUER: Papusza (2x160). Que no us enganyi el subtítol del programa: “Papusza, la primera poeta gitana”. Això no és un documental del “Sense ficció”. En aquest capítol es ve a patir, avui només aprendrem una sola cosa: que la condició humana és una fatalitat. D’aquest capítol no en traurem res de bo! És una història com “La llista de Schindler”, en blanc i negre. I grisa, molt grisa. Només cal saber que la Papusza va ser expulsada del seu clan perquè va aprendre a llegir i a escriure d’amagat, una cosa que estava molt mal vistos pels gitanos. - EMTVQue no us enganyi el subtítol del programa: “Papusza, la primera poeta gitana”. Això no és un documental del “Sense ficció”. En aquest capítol es ve a patir, avui només aprendrem una sola cosa: que la condició humana és una fatalitat. D’aquest capítol no en traurem res de bo! És una història com “La llista de Schindler”, en blanc i negre. I grisa, molt grisa. Només cal saber que la Papusza va ser expulsada del seu clan perquè va aprendre a llegir i a escriure d’amagat, una cosa que estava molt mal vistos pels gitanos.

Que no us enganyi el subtítol del programa: “Papusza, la primera poeta gitana”. Això no és un documental del “Sense ficció”. En aquest capítol es ve a patir, avui només aprendrem una sola cosa: que la condició humana és una fatalitat. D’aquest capítol no en traurem res de bo! És una història com “La llista de Schindler”, en blanc i negre. I grisa, molt grisa. Només cal saber que la Papusza va ser expulsada del seu clan perquè va aprendre a llegir i a escriure d’amagat, una cosa que estava molt mal vistos pels gitanos.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!