Video Youtube EL BÚNQUER: Patrice Lumumba (2x127)

EL BÚNQUER: Patrice Lumumba (2x127). Avui us portem una història de superació i d'ideals, de David contra Goliat. La cosa arranca bé: Patrice Lumumba és un líder carismàtic, que parla de llibertat i de tornar Àfrica als africans. D'aquesta manera, en Patrice es converteix en líder amb el moviment independentista del Congo. De fet, és una de les figures clau perquè el Congo arribi a ser independent. Llàstima que la història acaba com sempre: els europeus es creuen els amos d'Àfrica i les proclames de llibertat d'en Patrice els hi comencen a molestar massa. Taula de diàleg, cop d'estat i en Patrice executat a una cuneta. - EMTVAvui us portem una història de superació i d'ideals, de David contra Goliat. La cosa arranca bé: Patrice Lumumba és un líder carismàtic, que parla de llibertat i de tornar Àfrica als africans. D'aquesta manera, en Patrice es converteix en líder amb el moviment independentista del Congo. De fet, és una de les figures clau perquè el Congo arribi a ser independent. Llàstima que la història acaba com sempre: els europeus es creuen els amos d'Àfrica i les proclames de llibertat d'en Patrice els hi comencen a molestar massa. Taula de diàleg, cop d'estat i en Patrice executat a una cuneta.

Avui us portem una història de superació i d’ideals, de David contra Goliat. La cosa arranca bé: Patrice Lumumba és un líder carismàtic, que parla de llibertat i de tornar Àfrica als africans. D’aquesta manera, en Patrice es converteix en líder amb el moviment independentista del Congo. De fet, és una de les figures clau perquè el Congo arribi a ser independent. Llàstima que la història acaba com sempre: els europeus es creuen els amos d’Àfrica i les proclames de llibertat d’en Patrice els hi comencen a molestar massa. Taula de diàleg, cop d’estat i en Patrice executat a una cuneta.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!