Video Youtube EL BÚNQUER: Pauline Cushman (2x174)

EL BÚNQUER: Pauline Cushman (2x174). Ens situem a la Guerra Civil Americana, un conflicte que ens ha donat grans moments durant tota la temporada. Avui volem parlar de la Pauline, una noia que anava per actriu, però, coses de la vida, va acabar sent una espia que col·laborava amb la Unió. La nostra amiga es va infiltrar als campaments militars dels sudistes i es dedicava a enlluernar generals i robar mapes. Però la pobra no sabia que qui juga amb foc es crema. En una ocasió, l'enganxen robant un mapa, la capturen i la condemnen a mort. sfx cop tensió. - EMTVEns situem a la Guerra Civil Americana, un conflicte que ens ha donat grans moments durant tota la temporada. Avui volem parlar de la Pauline, una noia que anava per actriu, però, coses de la vida, va acabar sent una espia que col·laborava amb la Unió. La nostra amiga es va infiltrar als campaments militars dels sudistes i es dedicava a enlluernar generals i robar mapes. Però la pobra no sabia que qui juga amb foc es crema. En una ocasió, l'enganxen robant un mapa, la capturen i la condemnen a mort. sfx cop tensió.

Ens situem a la Guerra Civil Americana, un conflicte que ens ha donat grans moments durant tota la temporada. Avui volem parlar de la Pauline, una noia que anava per actriu, però, coses de la vida, va acabar sent una espia que col·laborava amb la Unió. La nostra amiga es va infiltrar als campaments militars dels sudistes i es dedicava a enlluernar generals i robar mapes. Però la pobra no sabia que qui juga amb foc es crema. En una ocasió, l’enganxen robant un mapa, la capturen i la condemnen a mort. sfx cop tensió.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!