Video Youtube EL BÚNQUER: Peppino Impastato (4x26)

EL BÚNQUER: Peppino Impastato (4x26). Sí, el nostre protagonista es diu Peppino Impastato, segurament el nom amb més fantasia que passaran per aquest programa. No és cap joc de paraules ni cap broma estranya, el nano es diu com si fos una salsa siciliana per als espaguetis. No us penseu que hem triat la biografia pel nom, en Peppino també va fer coses molt importants, heu de saber que va ser un dels principals activistes antimàfia de Sicília, una causa que va pagar amb la vida. - EMTVSí, el nostre protagonista es diu Peppino Impastato, segurament el nom amb més fantasia que passaran per aquest programa. No és cap joc de paraules ni cap broma estranya, el nano es diu com si fos una salsa siciliana per als espaguetis. No us penseu que hem triat la biografia pel nom, en Peppino també va fer coses molt importants, heu de saber que va ser un dels principals activistes antimàfia de Sicília, una causa que va pagar amb la vida.

Sí, el nostre protagonista es diu Peppino Impastato, segurament el nom amb més fantasia que passaran per aquest programa. No és cap joc de paraules ni cap broma estranya, el nano es diu com si fos una salsa siciliana per als espaguetis. No us penseu que hem triat la biografia pel nom, en Peppino també va fer coses molt importants, heu de saber que va ser un dels principals activistes antimàfia de Sicília, una causa que va pagar amb la vida.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!