Video Youtube EL BÚNQUER: Per Yngve Ohlin (3x177)

EL BÚNQUER: Per Yngve Ohlin (3x177). Encarem l’última setmana de la temporada amb una biografia musical (si és que se’n pot dir música dels esquellots que feien aquests nanos). En fi, que avui us portem la biografia d’en Per Ohlin, conegut també com a Dead, un satànic de cap a peus que va viure (i va morir) com un autèntic amant del black metal. I després diuen que al nord d’Europa estan millor que aquí i que són més civilitzats! No fotem! - EMTVEncarem l’última setmana de la temporada amb una biografia musical (si és que se’n pot dir música dels esquellots que feien aquests nanos). En fi, que avui us portem la biografia d’en Per Ohlin, conegut també com a Dead, un satànic de cap a peus que va viure (i va morir) com un autèntic amant del black metal. I després diuen que al nord d’Europa estan millor que aquí i que són més civilitzats! No fotem!

Encarem l’última setmana de la temporada amb una biografia musical (si és que se’n pot dir música dels esquellots que feien aquests nanos). En fi, que avui us portem la biografia d’en Per Ohlin, conegut també com a Dead, un satànic de cap a peus que va viure (i va morir) com un autèntic amant del black metal. I després diuen que al nord d’Europa estan millor que aquí i que són més civilitzats! No fotem!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!