Video Youtube EL BÚNQUER: Peter Freuchen (3x47)

EL BÚNQUER: Peter Freuchen (3x47). Avui sí que us ho passareu bé! Aquest capítol reuneix la majoria d’ingredients de les biografies del búnquer! És a dir: sfx bar, aventures, amistat, febres, enterraments, nazis, explosions, amputacions d’extremitats, situacions de vida o mort, enginy, casaments i molta bogeria! És com si fos una mescla de capítols, tots concentrats en la increïble història d’en Peter. Això sí, no us espereu ni assassins en sèrie, ni cinturons fets amb mugrons ni res de tot això… Aquests són uns altres tipus de capítols. Avui és per escoltar bé la història i, un cop acabat el programa, buscar a internet per comprovar si tot el que hem dit sobre el personatge és veritat. - EMTVAvui sí que us ho passareu bé! Aquest capítol reuneix la majoria d’ingredients de les biografies del búnquer! És a dir: sfx bar, aventures, amistat, febres, enterraments, nazis, explosions, amputacions d’extremitats, situacions de vida o mort, enginy, casaments i molta bogeria! És com si fos una mescla de capítols, tots concentrats en la increïble història d’en Peter. Això sí, no us espereu ni assassins en sèrie, ni cinturons fets amb mugrons ni res de tot això… Aquests són uns altres tipus de capítols. Avui és per escoltar bé la història i, un cop acabat el programa, buscar a internet per comprovar si tot el que hem dit sobre el personatge és veritat.

Avui sí que us ho passareu bé! Aquest capítol reuneix la majoria d’ingredients de les biografies del búnquer! És a dir: sfx bar, aventures, amistat, febres, enterraments, nazis, explosions, amputacions d’extremitats, situacions de vida o mort, enginy, casaments i molta bogeria! És com si fos una mescla de capítols, tots concentrats en la increïble història d’en Peter. Això sí, no us espereu ni assassins en sèrie, ni cinturons fets amb mugrons ni res de tot això… Aquests són uns altres tipus de capítols. Avui és per escoltar bé la història i, un cop acabat el programa, buscar a internet per comprovar si tot el que hem dit sobre el personatge és veritat.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!