Video Youtube EL BÚNQUER: Pichichi (3x151)

EL BÚNQUER: Pichichi (3x151). En Pichichi, un futbolista basc de metre cinquanta que jugava com els àngels! Era increïble! Heu de saber que el trofeu Pichichi, el que es dona al jugador que ha fet més gols de la temporada, és en honor del nostre amic. El problema era fora del camp, ja que el nano era un desastre: bevia, menjava com un porc i no s’entrenava ni que el matessin. A part que era més curt que una cua de conill, pobret. Sembla que estiguem parlant d’una estrella brasilera, però en Pichichi era un basc de cap a peus.  - EMTVEn Pichichi, un futbolista basc de metre cinquanta que jugava com els àngels! Era increïble! Heu de saber que el trofeu Pichichi, el que es dona al jugador que ha fet més gols de la temporada, és en honor del nostre amic. El problema era fora del camp, ja que el nano era un desastre: bevia, menjava com un porc i no s’entrenava ni que el matessin. A part que era més curt que una cua de conill, pobret. Sembla que estiguem parlant d’una estrella brasilera, però en Pichichi era un basc de cap a peus.

En Pichichi, un futbolista basc de metre cinquanta que jugava com els àngels! Era increïble! Heu de saber que el trofeu Pichichi, el que es dona al jugador que ha fet més gols de la temporada, és en honor del nostre amic. El problema era fora del camp, ja que el nano era un desastre: bevia, menjava com un porc i no s’entrenava ni que el matessin. A part que era més curt que una cua de conill, pobret. Sembla que estiguem parlant d’una estrella brasilera, però en Pichichi era un basc de cap a peus.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!