Video Youtube EL BÚNQUER: Pilar Prades (3x100)

EL BÚNQUER: Pilar Prades (3x100). Mare de Déu dels Set Dolors, quina història tan dramàtica que ens espera avui! Comencem en un poble perdut dins el País Valencià més profunda. Dècada dels trenta, que encara ho empitjora tot. Allà hi trobem la Pilar, una noieta que no li queda cap altre remei que anar a la gran ciutat a treballar de raspa. Un cop instal·lada a València, la Pilar intenta enamorar els senyors de les cases on està fent de criada. Ella creu que el seu destí és fer de senyora de la casa, i no pas anar fregant terres amunt i avall. La Pilar farà el que calgui per aconseguir el seu somni.  - EMTVMare de Déu dels Set Dolors, quina història tan dramàtica que ens espera avui! Comencem en un poble perdut dins el País Valencià més profunda. Dècada dels trenta, que encara ho empitjora tot. Allà hi trobem la Pilar, una noieta que no li queda cap altre remei que anar a la gran ciutat a treballar de raspa. Un cop instal·lada a València, la Pilar intenta enamorar els senyors de les cases on està fent de criada. Ella creu que el seu destí és fer de senyora de la casa, i no pas anar fregant terres amunt i avall. La Pilar farà el que calgui per aconseguir el seu somni.

Mare de Déu dels Set Dolors, quina història tan dramàtica que ens espera avui! Comencem en un poble perdut dins el País Valencià més profunda. Dècada dels trenta, que encara ho empitjora tot. Allà hi trobem la Pilar, una noieta que no li queda cap altre remei que anar a la gran ciutat a treballar de raspa. Un cop instal·lada a València, la Pilar intenta enamorar els senyors de les cases on està fent de criada. Ella creu que el seu destí és fer de senyora de la casa, i no pas anar fregant terres amunt i avall. La Pilar farà el que calgui per aconseguir el seu somni.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!