Video Youtube EL BÚNQUER: Prince Randian (2x164)

EL BÚNQUER: Prince Randian (2x164). Aquesta història la situem a l’actual República Cooperativa de Guaiana. Ni idea, oi? És normal. L’únic que heu de saber és que era una colònia britànica on vivia gent extremadament humil. Enmig de tanta misèria i esclavitud, el nostre protagonista va néixer sense cames i sense braços. Però no us en compadiu, en Radian era un home espavilat que va tirar endavant i va llaurar-se un futur tot i no tenir cap extremitat. La cosa millora quan, de cop i volta, del no-res, apareix en Barnum, amb la seva banda sonora i el seu circ dels horrors.  - EMTVAquesta història la situem a l’actual República Cooperativa de Guaiana. Ni idea, oi? És normal. L’únic que heu de saber és que era una colònia britànica on vivia gent extremadament humil. Enmig de tanta misèria i esclavitud, el nostre protagonista va néixer sense cames i sense braços. Però no us en compadiu, en Radian era un home espavilat que va tirar endavant i va llaurar-se un futur tot i no tenir cap extremitat. La cosa millora quan, de cop i volta, del no-res, apareix en Barnum, amb la seva banda sonora i el seu circ dels horrors.

Aquesta història la situem a l’actual República Cooperativa de Guaiana. Ni idea, oi? És normal. L’únic que heu de saber és que era una colònia britànica on vivia gent extremadament humil. Enmig de tanta misèria i esclavitud, el nostre protagonista va néixer sense cames i sense braços. Però no us en compadiu, en Radian era un home espavilat que va tirar endavant i va llaurar-se un futur tot i no tenir cap extremitat. La cosa millora quan, de cop i volta, del no-res, apareix en Barnum, amb la seva banda sonora i el seu circ dels horrors.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!