Video Youtube EL BÚNQUER: Robert Baden-Powell (4x77)

EL BÚNQUER: Robert Baden-Powell (4x77). Sí, aquest any estem fent molts de lords anglesos, però és que volem que comproveu que aquesta illa, de gent peculiar i de costums estranys, ens ha donat moltes històries extraordinàries. Els anglesos són molt de fer-ho tot a la seva manera, des de lluitar contra els nazis (amb arcs i fletxes o, simplement, amb un paraigua), fins a anar per la selva amb pantalons curts, camisa caqui, i amb un bigoti de pam i mig. En Robert Baden-Powell és un d'aquests exemplars curiosos, un britànic colonialista i militarista que va ser l'impulsor del moviment Boy Scout (no, no van ser els americans!) - EMTVSí, aquest any estem fent molts de lords anglesos, però és que volem que comproveu que aquesta illa, de gent peculiar i de costums estranys, ens ha donat moltes històries extraordinàries. Els anglesos són molt de fer-ho tot a la seva manera, des de lluitar contra els nazis (amb arcs i fletxes o, simplement, amb un paraigua), fins a anar per la selva amb pantalons curts, camisa caqui, i amb un bigoti de pam i mig. En Robert Baden-Powell és un d'aquests exemplars curiosos, un britànic colonialista i militarista que va ser l'impulsor del moviment Boy Scout (no, no van ser els americans!)

Sí, aquest any estem fent molts de lords anglesos, però és que volem que comproveu que aquesta illa, de gent peculiar i de costums estranys, ens ha donat moltes històries extraordinàries. Els anglesos són molt de fer-ho tot a la seva manera, des de lluitar contra els nazis (amb arcs i fletxes o, simplement, amb un paraigua), fins a anar per la selva amb pantalons curts, camisa caqui, i amb un bigoti de pam i mig. En Robert Baden-Powell és un d’aquests exemplars curiosos, un britànic colonialista i militarista que va ser l’impulsor del moviment Boy Scout (no, no van ser els americans!)

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!