Video Youtube EL BÚNQUER: Robert Liston (3x33)

EL BÚNQUER: Robert Liston (3x33). ALERTA, avui, perquè els efectes de so seran explícits i fastigosos! Després no digueu que us heu estimbat amb el cotxe perquè no us hem avisat! Resulta que avui repassem la història d'en Robert Liston, un cirurgià escocès que a mitjans del 1800 es dedicava a fer amputacions exprés, amputacions d'extremitats que tardaven menys d'1 minut i mig. Per tant, avui, els efectes de so seran de serres que tallen carn, ossos trencats, esquitxos de sang i d'audiència aplaudint i bevent (sí, aquells anys les operacions quirúrgiques tenien públic). - EMTVALERTA, avui, perquè els efectes de so seran explícits i fastigosos! Després no digueu que us heu estimbat amb el cotxe perquè no us hem avisat! Resulta que avui repassem la història d'en Robert Liston, un cirurgià escocès que a mitjans del 1800 es dedicava a fer amputacions exprés, amputacions d'extremitats que tardaven menys d'1 minut i mig. Per tant, avui, els efectes de so seran de serres que tallen carn, ossos trencats, esquitxos de sang i d'audiència aplaudint i bevent (sí, aquells anys les operacions quirúrgiques tenien públic).

ALERTA, avui, perquè els efectes de so seran explícits i fastigosos! Després no digueu que us heu estimbat amb el cotxe perquè no us hem avisat! Resulta que avui repassem la història d’en Robert Liston, un cirurgià escocès que a mitjans del 1800 es dedicava a fer amputacions exprés, amputacions d’extremitats que tardaven menys d’1 minut i mig. Per tant, avui, els efectes de so seran de serres que tallen carn, ossos trencats, esquitxos de sang i d’audiència aplaudint i bevent (sí, aquells anys les operacions quirúrgiques tenien públic).

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!