Video Youtube EL BÚNQUER: Robert McGee (4x87)

EL BÚNQUER: Robert McGee (4x87). Ara feia dies que no sortien els indis de l’oest americà! Avui us explicarem la història d’en Robert McGee, un nano que va formar part d’una de les moltes caravanes de colons que travessaven el desert per instal·lar-se al sud del continent. La mortalitat en aquells combois era molt elevada, hi havia molts perills: fortes tempestes de sorra, animals salvatges i tribus d’indis que atacaven les caravanes per robar-los tot el que podien (i també per defensar la seva terra). El Robert, el van atacar els indis unes quantes vegades al llarg de la vida, fins i tot li van matar els pares davant seu.  - EMTVAra feia dies que no sortien els indis de l’oest americà! Avui us explicarem la història d’en Robert McGee, un nano que va formar part d’una de les moltes caravanes de colons que travessaven el desert per instal·lar-se al sud del continent. La mortalitat en aquells combois era molt elevada, hi havia molts perills: fortes tempestes de sorra, animals salvatges i tribus d’indis que atacaven les caravanes per robar-los tot el que podien (i també per defensar la seva terra). El Robert, el van atacar els indis unes quantes vegades al llarg de la vida, fins i tot li van matar els pares davant seu.

Ara feia dies que no sortien els indis de l’oest americà! Avui us explicarem la història d’en Robert McGee, un nano que va formar part d’una de les moltes caravanes de colons que travessaven el desert per instal·lar-se al sud del continent. La mortalitat en aquells combois era molt elevada, hi havia molts perills: fortes tempestes de sorra, animals salvatges i tribus d’indis que atacaven les caravanes per robar-los tot el que podien (i també per defensar la seva terra). El Robert, el van atacar els indis unes quantes vegades al llarg de la vida, fins i tot li van matar els pares davant seu.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!