Video Youtube EL BÚNQUER: Roman Polanski (3x12)

EL BÚNQUER: Roman Polanski (3x12). A veure com caram encarem aquesta biografia... primer tenim una mica d'infància traumàtica: Polònia als anys 30, camps de concentració i nazis matant-li els pares; fins aquí, tot normal. En Roman creix tenint clar que vol ser director de cine, el cert és que el nano té talent. Al cap de pocs anys, es planta a Hollywood, és jove, però ja és un director amb prestigi: tot li va de cara. En aquest punt hi ha un tema amb la família Manson que estudiarem més en detall durant la biografia. La cosa es complica encara més quan en Roman és acusat de violar una menor, un escàndol que el perseguirà tota la seva vida i que li marcarà la carrera per sempre (encara que déu-n'hi-do el que ha anat treballant després d'aquest escàndol, en Roman és un fugitiu, però bé… va guanyant premis...) - EMTVA veure com caram encarem aquesta biografia... primer tenim una mica d'infància traumàtica: Polònia als anys 30, camps de concentració i nazis matant-li els pares; fins aquí, tot normal. En Roman creix tenint clar que vol ser director de cine, el cert és que el nano té talent. Al cap de pocs anys, es planta a Hollywood, és jove, però ja és un director amb prestigi: tot li va de cara. En aquest punt hi ha un tema amb la família Manson que estudiarem més en detall durant la biografia. La cosa es complica encara més quan en Roman és acusat de violar una menor, un escàndol que el perseguirà tota la seva vida i que li marcarà la carrera per sempre (encara que déu-n'hi-do el que ha anat treballant després d'aquest escàndol, en Roman és un fugitiu, però bé… va guanyant premis...)

A veure com caram encarem aquesta biografia… primer tenim una mica d’infància traumàtica: Polònia als anys 30, camps de concentració i nazis matant-li els pares; fins aquí, tot normal. En Roman creix tenint clar que vol ser director de cine, el cert és que el nano té talent. Al cap de pocs anys, es planta a Hollywood, és jove, però ja és un director amb prestigi: tot li va de cara. En aquest punt hi ha un tema amb la família Manson que estudiarem més en detall durant la biografia. La cosa es complica encara més quan en Roman és acusat de violar una menor, un escàndol que el perseguirà tota la seva vida i que li marcarà la carrera per sempre (encara que déu-n’hi-do el que ha anat treballant després d’aquest escàndol, en Roman és un fugitiu, però bé… va guanyant premis…)

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!