Video Youtube EL BÚNQUER: Rosaleen Norton (3x112)

EL BÚNQUER: Rosaleen Norton (3x112). Avui us espera una biografia prou agradable, sense matances ni històries d’aquest estil. La Rosaleen de petita apuntava maneres i tot indicava que seria una assassina en sèrie, una estranguladora de vagabunds en potència, però, va resultar ser una noia prou trempada. Era una mica excèntrica i li agradava dibuixar dimonis amb el penis erecte, però, a part d’aquests detalls, era una mossa la mar de simpàtica. - EMTVAvui us espera una biografia prou agradable, sense matances ni històries d’aquest estil. La Rosaleen de petita apuntava maneres i tot indicava que seria una assassina en sèrie, una estranguladora de vagabunds en potència, però, va resultar ser una noia prou trempada. Era una mica excèntrica i li agradava dibuixar dimonis amb el penis erecte, però, a part d’aquests detalls, era una mossa la mar de simpàtica.

Avui us espera una biografia prou agradable, sense matances ni històries d’aquest estil. La Rosaleen de petita apuntava maneres i tot indicava que seria una assassina en sèrie, una estranguladora de vagabunds en potència, però, va resultar ser una noia prou trempada. Era una mica excèntrica i li agradava dibuixar dimonis amb el penis erecte, però, a part d’aquests detalls, era una mossa la mar de simpàtica.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!