Video Youtube EL BÚNQUER: Roy Benavidez (2x177)

EL BÚNQUER: Roy Benavidez (2x177). Us pensàveu que en Jack Lucas era l'heroi perfecte? El soldat americà per excel·lència? Doncs espereu a conèixer la història d'en Roy Benavidez, un soldat que va lluitar a Vietnam i que va protagonitzar una missió de rescat de les més èpiques de tota la guerra. Aquest sí que havia de ser el Capità Amèrica! Què passa? Doncs que en Roy té orígens mexicans, això és el que passa! Després de la missió, en Roy estava tan mal ferit que els sanitaris ja el donaven per mort i el van fotre directament dins d'una bossa per als cadàvers. - EMTVUs pensàveu que en Jack Lucas era l'heroi perfecte? El soldat americà per excel·lència? Doncs espereu a conèixer la història d'en Roy Benavidez, un soldat que va lluitar a Vietnam i que va protagonitzar una missió de rescat de les més èpiques de tota la guerra. Aquest sí que havia de ser el Capità Amèrica! Què passa? Doncs que en Roy té orígens mexicans, això és el que passa! Després de la missió, en Roy estava tan mal ferit que els sanitaris ja el donaven per mort i el van fotre directament dins d'una bossa per als cadàvers.

Us pensàveu que en Jack Lucas era l’heroi perfecte? El soldat americà per excel·lència? Doncs espereu a conèixer la història d’en Roy Benavidez, un soldat que va lluitar a Vietnam i que va protagonitzar una missió de rescat de les més èpiques de tota la guerra. Aquest sí que havia de ser el Capità Amèrica! Què passa? Doncs que en Roy té orígens mexicans, això és el que passa! Després de la missió, en Roy estava tan mal ferit que els sanitaris ja el donaven per mort i el van fotre directament dins d’una bossa per als cadàvers.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!