Video Youtube EL BÚNQUER: Ryan Grantham (3x79)

EL BÚNQUER: Ryan Grantham (3x79). Avui comencem l’any 1998, al Canadà! Què voleu que passi de dolent? Res! El que us portem és una simpàtica història d’en Ryan Grantham, un rosset de mirada pura i brillant que es va convertir en un actor famós. Tot li anava de cara, fins i tot va arribar a ser un dels protagonistes de la sèrie de Netflix “Riverdale”. Això que us estem dient, va passar fa quatre dies! Quin problema hi ha? Doncs que en Ryan, que encara havia de sortir de l’ou, va començar a fotre’s en xats d’internet que parlaven sobre conspiracions governamentals. A partir d’aquí… tot va anar pel pedregar. El Canadà no són els Estats Units, però resulta que també tenen armes. - EMTVAvui comencem l’any 1998, al Canadà! Què voleu que passi de dolent? Res! El que us portem és una simpàtica història d’en Ryan Grantham, un rosset de mirada pura i brillant que es va convertir en un actor famós. Tot li anava de cara, fins i tot va arribar a ser un dels protagonistes de la sèrie de Netflix “Riverdale”. Això que us estem dient, va passar fa quatre dies! Quin problema hi ha? Doncs que en Ryan, que encara havia de sortir de l’ou, va començar a fotre’s en xats d’internet que parlaven sobre conspiracions governamentals. A partir d’aquí… tot va anar pel pedregar. El Canadà no són els Estats Units, però resulta que també tenen armes.

Avui comencem l’any 1998, al Canadà! Què voleu que passi de dolent? Res! El que us portem és una simpàtica història d’en Ryan Grantham, un rosset de mirada pura i brillant que es va convertir en un actor famós. Tot li anava de cara, fins i tot va arribar a ser un dels protagonistes de la sèrie de Netflix “Riverdale”. Això que us estem dient, va passar fa quatre dies! Quin problema hi ha? Doncs que en Ryan, que encara havia de sortir de l’ou, va començar a fotre’s en xats d’internet que parlaven sobre conspiracions governamentals. A partir d’aquí… tot va anar pel pedregar. El Canadà no són els Estats Units, però resulta que també tenen armes.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!