Video Youtube EL BÚNQUER: Samuel Gilbert Scott (2x159)

EL BÚNQUER: Samuel Gilbert Scott (2x159). Això sí que era un espectacle i no pas el circ dels horrors d'en Barnum. En Samuel Gilbert era un noi sense por de les altures, que es va fer mariner i es va començar a llançar a l'aigua des del punt més alt del vaixell. Els seus companys van animar que es guanyés la vida fent aquest tipus de bestiesa. Això sí que era un espectacle i no pas el circ dels horrors d'en Barnum. En Samuel Gilbert era un noi sense por de les altures, que es va fer mariner i es va començar a llançar a l'aigua des del punt més alt del vaixell. Els seus companys van animar que es guanyés la vida fent aquest tipus de bestiesa. "Tant per tant, si t'has de matar, que et paguin per fer-ho!" Més o menys va anar així la cosa. És així com en Samuel es fa famós tirant-se a l'aigua des de llocs elevats. Especialment de vaixells i de ponts. Però com que alguns ponts no eren prou alts, es feia construir unes bastides per fer-ho més emocionant. Com acaba la història? Malament.

Això sí que era un espectacle i no pas el circ dels horrors d’en Barnum. En Samuel Gilbert era un noi sense por de les altures, que es va fer mariner i es va començar a llançar a l’aigua des del punt més alt del vaixell. Els seus companys van animar que es guanyés la vida fent aquest tipus de bestiesa. “Tant per tant, si t’has de matar, que et paguin per fer-ho!” Més o menys va anar així la cosa. És així com en Samuel es fa famós tirant-se a l’aigua des de llocs elevats. Especialment de vaixells i de ponts. Però com que alguns ponts no eren prou alts, es feia construir unes bastides per fer-ho més emocionant. Com acaba la història? Malament.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!