Video Youtube EL BÚNQUER: Santa Olga de Kíiv (3x63)

EL BÚNQUER: Santa Olga de Kíiv (3x63). Fixeu-vos en la cara de pomes agres d’aquesta santa! Bé, l’Olga, de santa, en tenia ben poca cosa. Era més aviat una terratinent sanguinària (i molt astuta) que va aconseguir la seva santedat a base de talonari. Una santedat que va fer servir per esborrar els crims de guerra que va cometre i netejar el seu llinatge; una mica com la tercera part d’Fixeu-vos en la cara de pomes agres d’aquesta santa! Bé, l’Olga, de santa, en tenia ben poca cosa. Era més aviat una terratinent sanguinària (i molt astuta) que va aconseguir la seva santedat a base de talonari. Una santedat que va fer servir per esborrar els crims de guerra que va cometre i netejar el seu llinatge; una mica com la tercera part d’"El Padrí".

Fixeu-vos en la cara de pomes agres d’aquesta santa! Bé, l’Olga, de santa, en tenia ben poca cosa. Era més aviat una terratinent sanguinària (i molt astuta) que va aconseguir la seva santedat a base de talonari. Una santedat que va fer servir per esborrar els crims de guerra que va cometre i netejar el seu llinatge; una mica com la tercera part d’”El Padrí”.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!