Video Youtube EL BÚNQUER: Serguei Brukhonenko (4x142)

EL BÚNQUER: Serguei Brukhonenko (4x142). Una de freda, una de calenta: si l'episodi d'ahir us va entendrir el cor, avui heu d'anar amb compte. També hi surten gossos, però el tractament que reben del nostre protagonista és un pelet diferent. Ja tornem a tenir un d'aquells doctors russos que juguen a ser Déu. Es va dedicar a fer gossos molt originals: amb un sol cos i dos caps. Aberracions de tota mena que, encara que sembli mentida, van ajudar que la ciència mèdica avancés. - EMTVUna de freda, una de calenta: si l'episodi d'ahir us va entendrir el cor, avui heu d'anar amb compte. També hi surten gossos, però el tractament que reben del nostre protagonista és un pelet diferent. Ja tornem a tenir un d'aquells doctors russos que juguen a ser Déu. Es va dedicar a fer gossos molt originals: amb un sol cos i dos caps. Aberracions de tota mena que, encara que sembli mentida, van ajudar que la ciència mèdica avancés.

Una de freda, una de calenta: si l’episodi d’ahir us va entendrir el cor, avui heu d’anar amb compte. També hi surten gossos, però el tractament que reben del nostre protagonista és un pelet diferent. Ja tornem a tenir un d’aquells doctors russos que juguen a ser Déu. Es va dedicar a fer gossos molt originals: amb un sol cos i dos caps. Aberracions de tota mena que, encara que sembli mentida, van ajudar que la ciència mèdica avancés.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!