Video Youtube EL BÚNQUER: Shōkō Asahara (4x15)

EL BÚNQUER: Shōkō Asahara (4x15). Per fi arriba el primer líder de secta de la temporada! Un home que es feia anomenar Shōkō Asahara i que era líder i creador de la Veritat Suprema, una secta que va operar durant la dècada dels 80 al Japó, Austràlia i Rússia. Tot va començar amb unes classe de ioga i meditació, però la cosa es va anar complicant fins als cascs amb elèctrodes i les reunions d’LSD. En Shōkō i els seus fanàtics van ser responsables de l'apocalipsi més trista vista fins ara: els seus atemptats no van arribar a la cinquantena de morts. - EMTVPer fi arriba el primer líder de secta de la temporada! Un home que es feia anomenar Shōkō Asahara i que era líder i creador de la Veritat Suprema, una secta que va operar durant la dècada dels 80 al Japó, Austràlia i Rússia. Tot va començar amb unes classe de ioga i meditació, però la cosa es va anar complicant fins als cascs amb elèctrodes i les reunions d’LSD. En Shōkō i els seus fanàtics van ser responsables de l'apocalipsi més trista vista fins ara: els seus atemptats no van arribar a la cinquantena de morts.

Per fi arriba el primer líder de secta de la temporada! Un home que es feia anomenar Shōkō Asahara i que era líder i creador de la Veritat Suprema, una secta que va operar durant la dècada dels 80 al Japó, Austràlia i Rússia. Tot va començar amb unes classe de ioga i meditació, però la cosa es va anar complicant fins als cascs amb elèctrodes i les reunions d’LSD. En Shōkō i els seus fanàtics van ser responsables de l’apocalipsi més trista vista fins ara: els seus atemptats no van arribar a la cinquantena de morts.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!