Video Youtube EL BÚNQUER: Sobhuza II (3x162)

EL BÚNQUER: Sobhuza II (3x162). Només cal que us diguem que aquesta història comença a Swazilàndia, on el consell d'ancians ha d’escollir qui serà el nou rei del país. Capítol de fantasia però, també, capítol d’identitat nacional. En Sobhuza va ser un rei just que va aconseguir independitzar-se dels colonitzadors britànics. També va transferir la meitat del PIB de Swazilàndia al seu compte corrent, però això no ve al cas.  - EMTVNomés cal que us diguem que aquesta història comença a Swazilàndia, on el consell d'ancians ha d’escollir qui serà el nou rei del país. Capítol de fantasia però, també, capítol d’identitat nacional. En Sobhuza va ser un rei just que va aconseguir independitzar-se dels colonitzadors britànics. També va transferir la meitat del PIB de Swazilàndia al seu compte corrent, però això no ve al cas.

Només cal que us diguem que aquesta història comença a Swazilàndia, on el consell d’ancians ha d’escollir qui serà el nou rei del país. Capítol de fantasia però, també, capítol d’identitat nacional. En Sobhuza va ser un rei just que va aconseguir independitzar-se dels colonitzadors britànics. També va transferir la meitat del PIB de Swazilàndia al seu compte corrent, però això no ve al cas.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!