Video Youtube EL BÚNQUER: Steve Jobs (3x144)

EL BÚNQUER: Steve Jobs (3x144). Avui tenim el boig de les pometes! Heu enganxat el doble sentit o què? Que us ho hem d'explicar tot, hòstia! L'Steve Jobs era un paio que va fer un any sabàtic a l'Índia i va tornar amb una nova perspectiva de la vida: només menjava fruita crua i certes hortalisses. Pomes, peres, plàtans, apis, cogombres... Tot fotut a la liquadora i au! 0% de proteïna i la insulina pels núvols! Good Job, Steve! Avui coneixerem el geni que hi havia rere els iPhones i els iPads, a veure si els foteu al riu d'una vegada per totes. Sí, els guionistes del búnquer som una mica anti-Apple. Se'ns nota? - EMTVAvui tenim el boig de les pometes! Heu enganxat el doble sentit o què? Que us ho hem d'explicar tot, hòstia! L'Steve Jobs era un paio que va fer un any sabàtic a l'Índia i va tornar amb una nova perspectiva de la vida: només menjava fruita crua i certes hortalisses. Pomes, peres, plàtans, apis, cogombres... Tot fotut a la liquadora i au! 0% de proteïna i la insulina pels núvols! Good Job, Steve! Avui coneixerem el geni que hi havia rere els iPhones i els iPads, a veure si els foteu al riu d'una vegada per totes. Sí, els guionistes del búnquer som una mica anti-Apple. Se'ns nota?

Avui tenim el boig de les pometes! Heu enganxat el doble sentit o què? Que us ho hem d’explicar tot, hòstia! L’Steve Jobs era un paio que va fer un any sabàtic a l’Índia i va tornar amb una nova perspectiva de la vida: només menjava fruita crua i certes hortalisses. Pomes, peres, plàtans, apis, cogombres… Tot fotut a la liquadora i au! 0% de proteïna i la insulina pels núvols! Good Job, Steve! Avui coneixerem el geni que hi havia rere els iPhones i els iPads, a veure si els foteu al riu d’una vegada per totes. Sí, els guionistes del búnquer som una mica anti-Apple. Se’ns nota?

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!