Video Youtube EL BÚNQUER: Sylvester Stallone (3x84)

EL BÚNQUER: Sylvester Stallone (3x84). Era necessari fer aquesta biografia. Deixeu-vos estar de les estrelles de Hollywood dels anys 20 i 30! ¿Com pot ser que hàgim tingut figures com Marilyn Monroe, Joan Crawford o Bela Lugosi i encara no hàgim repassat la vida de l'heroi d'acció definitiu? L'home que ha fet possible Era necessari fer aquesta biografia. Deixeu-vos estar de les estrelles de Hollywood dels anys 20 i 30! ¿Com pot ser que hàgim tingut figures com Marilyn Monroe, Joan Crawford o Bela Lugosi i encara no hàgim repassat la vida de l'heroi d'acció definitiu? L'home que ha fet possible "Rocky" i "Rambo" (sense deixar de banda la gran "Alto, o la meva mare dispara"). Menys glamur i més vietnamites saltant pels aires! Avui estem molt contents de repassar les desgràcies de Sylvester Stallone, un home que abans de ser famós les va passar magres! Fins i tot es va haver de vendre el gos de tan pobre que era!

Era necessari fer aquesta biografia. Deixeu-vos estar de les estrelles de Hollywood dels anys 20 i 30! ¿Com pot ser que hàgim tingut figures com Marilyn Monroe, Joan Crawford o Bela Lugosi i encara no hàgim repassat la vida de l’heroi d’acció definitiu? L’home que ha fet possible “Rocky” i “Rambo” (sense deixar de banda la gran “Alto, o la meva mare dispara”). Menys glamur i més vietnamites saltant pels aires! Avui estem molt contents de repassar les desgràcies de Sylvester Stallone, un home que abans de ser famós les va passar magres! Fins i tot es va haver de vendre el gos de tan pobre que era!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!