Video Youtube EL BÚNQUER: Timothy Dexter (4x113)

EL BÚNQUER: Timothy Dexter (4x113). En Tim era un pobre desgraciat que es va passar tota la infància treballant de sol a sol per guanyar-se les garrofes. El primer cop de sort el va tenir quan va conèixer una viuda ric. Tots dos es van enamorar i en Tim va passar de ser un mort de fam a un terratinent. La viuda no us penseu que era una mòmia dissecada. Tenia la mateixa edat que en Tim, és a dir que el matrimoni no era d'aquells estranys! La gràcia d'aquesta història és que a partir d’aquí en Tim comença uns malabars empresarials impressionants. Unes inversions sense cap ni peus que li van sortir bé de miracle! - EMTVEn Tim era un pobre desgraciat que es va passar tota la infància treballant de sol a sol per guanyar-se les garrofes. El primer cop de sort el va tenir quan va conèixer una viuda ric. Tots dos es van enamorar i en Tim va passar de ser un mort de fam a un terratinent. La viuda no us penseu que era una mòmia dissecada. Tenia la mateixa edat que en Tim, és a dir que el matrimoni no era d'aquells estranys! La gràcia d'aquesta història és que a partir d’aquí en Tim comença uns malabars empresarials impressionants. Unes inversions sense cap ni peus que li van sortir bé de miracle!

En Tim era un pobre desgraciat que es va passar tota la infància treballant de sol a sol per guanyar-se les garrofes. El primer cop de sort el va tenir quan va conèixer una viuda ric. Tots dos es van enamorar i en Tim va passar de ser un mort de fam a un terratinent. La viuda no us penseu que era una mòmia dissecada. Tenia la mateixa edat que en Tim, és a dir que el matrimoni no era d’aquells estranys! La gràcia d’aquesta història és que a partir d’aquí en Tim comença uns malabars empresarials impressionants. Unes inversions sense cap ni peus que li van sortir bé de miracle!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!