Video Youtube EL BÚNQUER: Timothy Treadwell (4x117)

EL BÚNQUER: Timothy Treadwell (4x117). Avui us tornem a portar la història d'un altre Timothy, llàstima que aquest va tenir menys fortuna que en Timothy Dexter, l'empresari analfabet que es va fer milionari. En aquest cas, el nostre Tim va ser un actor frustrat, un Avui us tornem a portar la història d'un altre Timothy, llàstima que aquest va tenir menys fortuna que en Timothy Dexter, l'empresari analfabet que es va fer milionari. En aquest cas, el nostre Tim va ser un actor frustrat, un "beach boy" de segona divisió que es va obsessionar amb la flora i la fauna d'Alaska. En Tim creia que era l'amo dels ossos, que amb respecte i paciència els podia arribar a dominar i ser un dels seus. Aquí hem tingut històries de nens llop, però no de nens os. Llàstima, Tim.

Avui us tornem a portar la història d’un altre Timothy, llàstima que aquest va tenir menys fortuna que en Timothy Dexter, l’empresari analfabet que es va fer milionari. En aquest cas, el nostre Tim va ser un actor frustrat, un “beach boy” de segona divisió que es va obsessionar amb la flora i la fauna d’Alaska. En Tim creia que era l’amo dels ossos, que amb respecte i paciència els podia arribar a dominar i ser un dels seus. Aquí hem tingut històries de nens llop, però no de nens os. Llàstima, Tim.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!