Video Youtube EL BÚNQUER: Tina Muñoz (3x157)

EL BÚNQUER: Tina Muñoz (3x157). La Tina Muñoz era l'aneguet lleig de la família: una noia que sempre quedava a l'ombra de la seva talentosa germana. Amb els anys, però, la Tina es va espavilar i va aconseguir despertar la seva vena artística. Ella i la seva germana es van convertir en “Las Grecas”; aquell duet eren una màquina de fer diners. Evidentment, la Tina no va saber gestionar l'èxit i va acabar tirada pel carrer (vivint la vida hippy, segons ella). - EMTVLa Tina Muñoz era l'aneguet lleig de la família: una noia que sempre quedava a l'ombra de la seva talentosa germana. Amb els anys, però, la Tina es va espavilar i va aconseguir despertar la seva vena artística. Ella i la seva germana es van convertir en “Las Grecas”; aquell duet eren una màquina de fer diners. Evidentment, la Tina no va saber gestionar l'èxit i va acabar tirada pel carrer (vivint la vida hippy, segons ella).

La Tina Muñoz era l’aneguet lleig de la família: una noia que sempre quedava a l’ombra de la seva talentosa germana. Amb els anys, però, la Tina es va espavilar i va aconseguir despertar la seva vena artística. Ella i la seva germana es van convertir en “Las Grecas”; aquell duet eren una màquina de fer diners. Evidentment, la Tina no va saber gestionar l’èxit i va acabar tirada pel carrer (vivint la vida hippy, segons ella).

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!