Video Youtube EL BÚNQUER: Tom Cruise (3x153)

EL BÚNQUER: Tom Cruise (3x153). Compte perquè avui no us portem el típic actor de Hollywood borratxo que es divorcia cada dos per tres. En Tom també es divorcia sovint, però ell ho fa per raons més profundes. En aquest capítol us descobrirem la cara fosca de Tom Cruise (agafeu-vos fort, perquè el nano està com un llum de ganxo). També us explicarem d'una vegada per totes què carai és això de la cienciologia, una secta més sinistra que la lògia de la pel·li “Eyes wide shut”. - EMTVCompte perquè avui no us portem el típic actor de Hollywood borratxo que es divorcia cada dos per tres. En Tom també es divorcia sovint, però ell ho fa per raons més profundes. En aquest capítol us descobrirem la cara fosca de Tom Cruise (agafeu-vos fort, perquè el nano està com un llum de ganxo). També us explicarem d'una vegada per totes què carai és això de la cienciologia, una secta més sinistra que la lògia de la pel·li “Eyes wide shut”.

Compte perquè avui no us portem el típic actor de Hollywood borratxo que es divorcia cada dos per tres. En Tom també es divorcia sovint, però ell ho fa per raons més profundes. En aquest capítol us descobrirem la cara fosca de Tom Cruise (agafeu-vos fort, perquè el nano està com un llum de ganxo). També us explicarem d’una vegada per totes què carai és això de la cienciologia, una secta més sinistra que la lògia de la pel·li “Eyes wide shut”.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!