Video Youtube EL BÚNQUER: Triboulet (3x171)

EL BÚNQUER: Triboulet (3x171). Avui us volem presentar una nova línia de biografies: la dels bufons reials. Aquestes històries són una barreja entre biografies del circ dels horrors i biografies de l'edat mitjana que passen a palau. Comencem amb la vida d'un bufó francès que es va convertir en l'humorista més popular de tot el regne. Li deien Triboulet i estava tan sonat que feia comentaris ofensius sobre l'aspecte físic de la reina i se'n fotia dels embolics de faldilla dels nobles. Les seves bromes tocaven temes tan delicats que el van condemnar a mort diverses vegades. - EMTVAvui us volem presentar una nova línia de biografies: la dels bufons reials. Aquestes històries són una barreja entre biografies del circ dels horrors i biografies de l'edat mitjana que passen a palau. Comencem amb la vida d'un bufó francès que es va convertir en l'humorista més popular de tot el regne. Li deien Triboulet i estava tan sonat que feia comentaris ofensius sobre l'aspecte físic de la reina i se'n fotia dels embolics de faldilla dels nobles. Les seves bromes tocaven temes tan delicats que el van condemnar a mort diverses vegades.

Avui us volem presentar una nova línia de biografies: la dels bufons reials. Aquestes històries són una barreja entre biografies del circ dels horrors i biografies de l’edat mitjana que passen a palau. Comencem amb la vida d’un bufó francès que es va convertir en l’humorista més popular de tot el regne. Li deien Triboulet i estava tan sonat que feia comentaris ofensius sobre l’aspecte físic de la reina i se’n fotia dels embolics de faldilla dels nobles. Les seves bromes tocaven temes tan delicats que el van condemnar a mort diverses vegades.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!