Video Youtube EL BÚNQUER: Tsutomu Miyazaki (4x79)

EL BÚNQUER: Tsutomu Miyazaki (4x79). Avui és d'aquells dies que hem empès els límits de la frontera una mica més enllà. En aquest capítol us portem la història més terrible que hem fet fins ara, tot i que ens hem estalviat detalls molt grotescos, hem d’advertir que la història d’avui NO és per a tots els públics. Només cal que sapigueu que dues persones del públic s’han trobat malament i han hagut de marxar després d’escoltar la biografia (...“I com sabeu el que ha passat, si el programa és en directe?”; per favor, algú es creu que l’emetem en directe a aquestes altures?). Ja veureu que avui en Peyu i en Jair no s’aparten gaire del guió… Estan massa tensos! - EMTVAvui és d'aquells dies que hem empès els límits de la frontera una mica més enllà. En aquest capítol us portem la història més terrible que hem fet fins ara, tot i que ens hem estalviat detalls molt grotescos, hem d’advertir que la història d’avui NO és per a tots els públics. Només cal que sapigueu que dues persones del públic s’han trobat malament i han hagut de marxar després d’escoltar la biografia (...“I com sabeu el que ha passat, si el programa és en directe?”; per favor, algú es creu que l’emetem en directe a aquestes altures?). Ja veureu que avui en Peyu i en Jair no s’aparten gaire del guió… Estan massa tensos!

Avui és d’aquells dies que hem empès els límits de la frontera una mica més enllà. En aquest capítol us portem la història més terrible que hem fet fins ara, tot i que ens hem estalviat detalls molt grotescos, hem d’advertir que la història d’avui NO és per a tots els públics. Només cal que sapigueu que dues persones del públic s’han trobat malament i han hagut de marxar després d’escoltar la biografia (…“I com sabeu el que ha passat, si el programa és en directe?”; per favor, algú es creu que l’emetem en directe a aquestes altures?). Ja veureu que avui en Peyu i en Jair no s’aparten gaire del guió… Estan massa tensos!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!