Video Youtube EL BÚNQUER: Tupac Shakur (3x35)

EL BÚNQUER: Tupac Shakur (3x35). Pareu bé l’orella, perquè aquesta biografia comença amb un beat de hip-hop de la bella escola, que us deixarà petrificats! Ja era hora que toquéssim la vida d’un raper gàngster i que poguéssim punxar unes bones bases de rap. Atenció també amb en Peyu i en Jair, intentant entendre la cultura gangsta americana dels barris baixos de Nova York! A part de la bona música i el flow d’en Peyu i en Jair, la biografia d’en Tupac ens deixarà unes bones anècdotes: enfrontaments amb la policia, atropellaments mentre passejava el gosset i, fins i tot, una aventura amb la Madonna! - EMTVPareu bé l’orella, perquè aquesta biografia comença amb un beat de hip-hop de la bella escola, que us deixarà petrificats! Ja era hora que toquéssim la vida d’un raper gàngster i que poguéssim punxar unes bones bases de rap. Atenció també amb en Peyu i en Jair, intentant entendre la cultura gangsta americana dels barris baixos de Nova York! A part de la bona música i el flow d’en Peyu i en Jair, la biografia d’en Tupac ens deixarà unes bones anècdotes: enfrontaments amb la policia, atropellaments mentre passejava el gosset i, fins i tot, una aventura amb la Madonna!

Pareu bé l’orella, perquè aquesta biografia comença amb un beat de hip-hop de la bella escola, que us deixarà petrificats! Ja era hora que toquéssim la vida d’un raper gàngster i que poguéssim punxar unes bones bases de rap. Atenció també amb en Peyu i en Jair, intentant entendre la cultura gangsta americana dels barris baixos de Nova York! A part de la bona música i el flow d’en Peyu i en Jair, la biografia d’en Tupac ens deixarà unes bones anècdotes: enfrontaments amb la policia, atropellaments mentre passejava el gosset i, fins i tot, una aventura amb la Madonna!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!