Video Youtube EL BÚNQUER: Tura Satana (4x108)

EL BÚNQUER: Tura Satana (4x108). Era una actriu terrible, però la Tura Satana (aquest era el seu nom real, no era cap nom artístic) tenia molta personalitat i repartia trompades com ningú! Això i un parell de pits ben generosos, era l'únic que feia falta per triomfar en el món de les pel·lícules de sèrie B. Per molt dolentes que fossin aquelles pel·lícules (vegeu el film The Astro-Zombies), van crear escola i es van convertir en icones de la cultura pop. La Tura Satana va ser un referent directe per crear el personatge de Kill Bill, així que poca broma! - EMTVEra una actriu terrible, però la Tura Satana (aquest era el seu nom real, no era cap nom artístic) tenia molta personalitat i repartia trompades com ningú! Això i un parell de pits ben generosos, era l'únic que feia falta per triomfar en el món de les pel·lícules de sèrie B. Per molt dolentes que fossin aquelles pel·lícules (vegeu el film The Astro-Zombies), van crear escola i es van convertir en icones de la cultura pop. La Tura Satana va ser un referent directe per crear el personatge de Kill Bill, així que poca broma!

Era una actriu terrible, però la Tura Satana (aquest era el seu nom real, no era cap nom artístic) tenia molta personalitat i repartia trompades com ningú! Això i un parell de pits ben generosos, era l’únic que feia falta per triomfar en el món de les pel·lícules de sèrie B. Per molt dolentes que fossin aquelles pel·lícules (vegeu el film The Astro-Zombies), van crear escola i es van convertir en icones de la cultura pop. La Tura Satana va ser un referent directe per crear el personatge de Kill Bill, així que poca broma!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!