Video Youtube EL BÚNQUER: Ulrike Meinhof (2x107)

EL BÚNQUER: Ulrike Meinhof (2x107). Compte amb aquesta biografia! Moltes biografies de personatges que neixen a Alemanya o a Àustria passen sense pena ni glòria, són gent sense maldat. Acostumen a ser persones grillades que fa viatges amb canoa i bicicleta o que funden una colònia a l’Amèrica del Sud, però mai res amb mala intenció. En aquesta biografia la Segona Guerra Mundial la passem de puntetes, així que no hi ha cap perill que la protagonista sigui una nazi. Al contrari, les llibertats i el moviment revolucionari dels 70 la van ben trastocar i va perdre el món de vista. - EMTVCompte amb aquesta biografia! Moltes biografies de personatges que neixen a Alemanya o a Àustria passen sense pena ni glòria, són gent sense maldat. Acostumen a ser persones grillades que fa viatges amb canoa i bicicleta o que funden una colònia a l’Amèrica del Sud, però mai res amb mala intenció. En aquesta biografia la Segona Guerra Mundial la passem de puntetes, així que no hi ha cap perill que la protagonista sigui una nazi. Al contrari, les llibertats i el moviment revolucionari dels 70 la van ben trastocar i va perdre el món de vista.

Compte amb aquesta biografia! Moltes biografies de personatges que neixen a Alemanya o a Àustria passen sense pena ni glòria, són gent sense maldat. Acostumen a ser persones grillades que fa viatges amb canoa i bicicleta o que funden una colònia a l’Amèrica del Sud, però mai res amb mala intenció. En aquesta biografia la Segona Guerra Mundial la passem de puntetes, així que no hi ha cap perill que la protagonista sigui una nazi. Al contrari, les llibertats i el moviment revolucionari dels 70 la van ben trastocar i va perdre el món de vista.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!