Video Youtube EL BÚNQUER: Valerie Solanas (2x110)

EL BÚNQUER: Valerie Solanas (2x110). Alerta perquè comencem molt forts! La infància de la petita Valerie és de les més tràgiques de la temporada. La biografia remunta, però ja es veu que alguna cosa no acaba d’anar a l’hora. La Valerie es va graduar en psicologia i va engegar un programa de ràdio titulat: “Consells sobre com combatre els homes”. No, no és un títol metafòric, la Valerie odiava els homes, de fet va escriure el Manifest de l’Organització per a l'Extermini dels Homes. - EMTVAlerta perquè comencem molt forts! La infància de la petita Valerie és de les més tràgiques de la temporada. La biografia remunta, però ja es veu que alguna cosa no acaba d’anar a l’hora. La Valerie es va graduar en psicologia i va engegar un programa de ràdio titulat: “Consells sobre com combatre els homes”. No, no és un títol metafòric, la Valerie odiava els homes, de fet va escriure el Manifest de l’Organització per a l'Extermini dels Homes.

Alerta perquè comencem molt forts! La infància de la petita Valerie és de les més tràgiques de la temporada. La biografia remunta, però ja es veu que alguna cosa no acaba d’anar a l’hora. La Valerie es va graduar en psicologia i va engegar un programa de ràdio titulat: “Consells sobre com combatre els homes”. No, no és un títol metafòric, la Valerie odiava els homes, de fet va escriure el Manifest de l’Organització per a l’Extermini dels Homes.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!