Video Youtube EL BÚNQUER: Victor d’Avairon (4x52)

EL BÚNQUER: Victor d’Avairon (4x52). El nen llop! Doncs sí! En aquest cas no anava acompanyat de cap família de llops, però era un nen salvatge que s'amagava pels boscos del sud de França. Aquest nano va ser una de les grans atraccions de la França de la Revolució Francesa. Els estudiosos d'aquell moment creien en l'humanisme i pensaven que qualsevol persona tenia la capacitat de ser educada per viure en societat, sense defecar al mig del saló. - EMTVEl nen llop! Doncs sí! En aquest cas no anava acompanyat de cap família de llops, però era un nen salvatge que s'amagava pels boscos del sud de França. Aquest nano va ser una de les grans atraccions de la França de la Revolució Francesa. Els estudiosos d'aquell moment creien en l'humanisme i pensaven que qualsevol persona tenia la capacitat de ser educada per viure en societat, sense defecar al mig del saló.

El nen llop! Doncs sí! En aquest cas no anava acompanyat de cap família de llops, però era un nen salvatge que s’amagava pels boscos del sud de França. Aquest nano va ser una de les grans atraccions de la França de la Revolució Francesa. Els estudiosos d’aquell moment creien en l’humanisme i pensaven que qualsevol persona tenia la capacitat de ser educada per viure en societat, sense defecar al mig del saló.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!