Video Youtube EL BÚNQUER: Virginia Woolf (3x04)

EL BÚNQUER: Virginia Woolf (3x04). Aquesta biografia fot una pujada de cal déu! Resulta que per uns temes de la infància, la nostra amiga Virginia va arrossegar una depressió de cavall tota la seva vida. El primer senyal d'alarma ja el va donar quan era jove, quan es va tirar per una finestra (els nostres guionistes han posat sfx finestra vidres, però segurament es va tirar amb el porticó obert). Per poder superar aquestes depressions, es va fer amiga d'un grup de Aquesta biografia fot una pujada de cal déu! Resulta que per uns temes de la infància, la nostra amiga Virginia va arrossegar una depressió de cavall tota la seva vida. El primer senyal d'alarma ja el va donar quan era jove, quan es va tirar per una finestra (els nostres guionistes han posat sfx finestra vidres, però segurament es va tirar amb el porticó obert). Per poder superar aquestes depressions, es va fer amiga d'un grup de "culturetes". Aquestes noves amistats van animar-la a desenvolupar la seva afició: l'escriptura. I és que la Virginia ens va deixar un llegat d'allò més ric.

Aquesta biografia fot una pujada de cal déu! Resulta que per uns temes de la infància, la nostra amiga Virginia va arrossegar una depressió de cavall tota la seva vida. El primer senyal d’alarma ja el va donar quan era jove, quan es va tirar per una finestra (els nostres guionistes han posat sfx finestra vidres, però segurament es va tirar amb el porticó obert). Per poder superar aquestes depressions, es va fer amiga d’un grup de “culturetes”. Aquestes noves amistats van animar-la a desenvolupar la seva afició: l’escriptura. I és que la Virginia ens va deixar un llegat d’allò més ric.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!