Video Youtube EL BÚNQUER: Vo Thi Mo (2x171)

EL BÚNQUER: Vo Thi Mo (2x171). Durant aquestes dues temporades hem tocat moltes guerres: la Guerra Civil, la Segona Guerra Mundial, la Guerra Civil Americana… però no hem parlat gaire de la Guerra de Vietnam, oi? Doncs avui us portem una història bèl·lica de Vietnam, els oients que sigueu frikis d’aquest conflicte, us ho passareu bé, avui! A més, ho plantegem des del punt de vista del Vietcong, ja que la nostra protagonista era una guerrillera que va lluitar contra els americans. Això vol dir que sonaran músiques típiques de Vietnam (ai, mare!) res de Jimi Hendrix i bandes sonores de “Platoon”. Això haurà d’esperar per a més endavant. - EMTVDurant aquestes dues temporades hem tocat moltes guerres: la Guerra Civil, la Segona Guerra Mundial, la Guerra Civil Americana… però no hem parlat gaire de la Guerra de Vietnam, oi? Doncs avui us portem una història bèl·lica de Vietnam, els oients que sigueu frikis d’aquest conflicte, us ho passareu bé, avui! A més, ho plantegem des del punt de vista del Vietcong, ja que la nostra protagonista era una guerrillera que va lluitar contra els americans. Això vol dir que sonaran músiques típiques de Vietnam (ai, mare!) res de Jimi Hendrix i bandes sonores de “Platoon”. Això haurà d’esperar per a més endavant.

Durant aquestes dues temporades hem tocat moltes guerres: la Guerra Civil, la Segona Guerra Mundial, la Guerra Civil Americana… però no hem parlat gaire de la Guerra de Vietnam, oi? Doncs avui us portem una història bèl·lica de Vietnam, els oients que sigueu frikis d’aquest conflicte, us ho passareu bé, avui! A més, ho plantegem des del punt de vista del Vietcong, ja que la nostra protagonista era una guerrillera que va lluitar contra els americans. Això vol dir que sonaran músiques típiques de Vietnam (ai, mare!) res de Jimi Hendrix i bandes sonores de “Platoon”. Això haurà d’esperar per a més endavant.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!