Video Youtube EL BÚNQUER: Wild Bill Hickok (2x108)

EL BÚNQUER: Wild Bill Hickok (2x108). Un altre capítol ple de pols, duels al mig del carrer, música de pianola i molt d'alcohol. L'oest americà és sinònim de búnquer, de cadàvers de bandits podrint-se mentre els voltors se’n mengen els ulls. Doncs en aquest ambient tan hostil, el nostre Wild Bill Hickok era l'home més feliç del planeta! Un home que tenia un costat fosc: duels, timbes de pòquers, enemics per tot arreu... Ara bé, en Wild Bill també era un home de llei, el xèrif del poble. - EMTVUn altre capítol ple de pols, duels al mig del carrer, música de pianola i molt d'alcohol. L'oest americà és sinònim de búnquer, de cadàvers de bandits podrint-se mentre els voltors se’n mengen els ulls. Doncs en aquest ambient tan hostil, el nostre Wild Bill Hickok era l'home més feliç del planeta! Un home que tenia un costat fosc: duels, timbes de pòquers, enemics per tot arreu... Ara bé, en Wild Bill també era un home de llei, el xèrif del poble.

Un altre capítol ple de pols, duels al mig del carrer, música de pianola i molt d’alcohol. L’oest americà és sinònim de búnquer, de cadàvers de bandits podrint-se mentre els voltors se’n mengen els ulls. Doncs en aquest ambient tan hostil, el nostre Wild Bill Hickok era l’home més feliç del planeta! Un home que tenia un costat fosc: duels, timbes de pòquers, enemics per tot arreu… Ara bé, en Wild Bill també era un home de llei, el xèrif del poble.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!