Video Youtube EL BÚNQUER: Willi Herold (4x48)

EL BÚNQUER: Willi Herold (4x48). De les pitjors persones que han passat pel búnquer durant aquesta temporada! Encara que no el podem classificar dins la carpeta de true crime. En Willi Herold protagonitza una història de sang i fetge, de membres amputats i crims contra la humanitat. En Willi era un soldat de la Wehrmacht, que, en veure que la guerra estava perduda, es va tornar boig i va ordenar (fent-se passar per un oficial) l’execució de presoners amb… un canó antiaeri! - EMTVDe les pitjors persones que han passat pel búnquer durant aquesta temporada! Encara que no el podem classificar dins la carpeta de true crime. En Willi Herold protagonitza una història de sang i fetge, de membres amputats i crims contra la humanitat. En Willi era un soldat de la Wehrmacht, que, en veure que la guerra estava perduda, es va tornar boig i va ordenar (fent-se passar per un oficial) l’execució de presoners amb… un canó antiaeri!

De les pitjors persones que han passat pel búnquer durant aquesta temporada! Encara que no el podem classificar dins la carpeta de true crime. En Willi Herold protagonitza una història de sang i fetge, de membres amputats i crims contra la humanitat. En Willi era un soldat de la Wehrmacht, que, en veure que la guerra estava perduda, es va tornar boig i va ordenar (fent-se passar per un oficial) l’execució de presoners amb… un canó antiaeri!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!