Video Youtube EL BÚNQUER: William Buckley (3x136)

EL BÚNQUER: William Buckley (3x136). Aquesta setmana haurem passat per Irlanda, per Escòcia i per Anglaterra! Només ens faltava una biografia de Gal·les! Però ja veureu que el bo d'en William de seguida es va fotre en problemes i el van enviar a Austràlia, un lloc on l'imperi britànic acumulava les seves deixalles. El pobre William, condemnat injustament per un delicte que no havia comès, no va dubtar ni un segon a escapar-se i començar una vida de fugitiu pels boscos australians. La fugida va anar bé, però el paio es va perdre i va acabar topant amb els aborígens de la regió. - EMTVAquesta setmana haurem passat per Irlanda, per Escòcia i per Anglaterra! Només ens faltava una biografia de Gal·les! Però ja veureu que el bo d'en William de seguida es va fotre en problemes i el van enviar a Austràlia, un lloc on l'imperi britànic acumulava les seves deixalles. El pobre William, condemnat injustament per un delicte que no havia comès, no va dubtar ni un segon a escapar-se i començar una vida de fugitiu pels boscos australians. La fugida va anar bé, però el paio es va perdre i va acabar topant amb els aborígens de la regió.

Aquesta setmana haurem passat per Irlanda, per Escòcia i per Anglaterra! Només ens faltava una biografia de Gal·les! Però ja veureu que el bo d’en William de seguida es va fotre en problemes i el van enviar a Austràlia, un lloc on l’imperi britànic acumulava les seves deixalles. El pobre William, condemnat injustament per un delicte que no havia comès, no va dubtar ni un segon a escapar-se i començar una vida de fugitiu pels boscos australians. La fugida va anar bé, però el paio es va perdre i va acabar topant amb els aborígens de la regió.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!