Video Youtube EL BÚNQUER: William James Sidis (4x22)

EL BÚNQUER: William James Sidis (4x22). Biografia divertida, però que et deixa un gust amarg, pobrot William. Resulta que els pares d'aquest nano es van obsessionar a criar la criatura més llesta del món, la més intel·ligent de tots els temps. Com ho van fer? Doncs matxucant-li tot el coneixement de l'univers amb un embut; pressionant perquè entrés tot a dins del caparronet d'en William i després mirar de tancar bé la junta bé perquè no s'escapés res. El problema era que en William era tan llest que no tenia espai per a les coses quotidianes i no sabia fer-se ni un trist ou ferrat. Això passa quan els humans juguen a ser Déu nostre senyor, que nanos com en William en pateixen les conseqüències. - EMTVBiografia divertida, però que et deixa un gust amarg, pobrot William. Resulta que els pares d'aquest nano es van obsessionar a criar la criatura més llesta del món, la més intel·ligent de tots els temps. Com ho van fer? Doncs matxucant-li tot el coneixement de l'univers amb un embut; pressionant perquè entrés tot a dins del caparronet d'en William i després mirar de tancar bé la junta bé perquè no s'escapés res. El problema era que en William era tan llest que no tenia espai per a les coses quotidianes i no sabia fer-se ni un trist ou ferrat. Això passa quan els humans juguen a ser Déu nostre senyor, que nanos com en William en pateixen les conseqüències.

Biografia divertida, però que et deixa un gust amarg, pobrot William. Resulta que els pares d’aquest nano es van obsessionar a criar la criatura més llesta del món, la més intel·ligent de tots els temps. Com ho van fer? Doncs matxucant-li tot el coneixement de l’univers amb un embut; pressionant perquè entrés tot a dins del caparronet d’en William i després mirar de tancar bé la junta bé perquè no s’escapés res. El problema era que en William era tan llest que no tenia espai per a les coses quotidianes i no sabia fer-se ni un trist ou ferrat. Això passa quan els humans juguen a ser Déu nostre senyor, que nanos com en William en pateixen les conseqüències.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!