Video Youtube EL BÚNQUER: William Seward Burroughs (2x172)

EL BÚNQUER: William Seward Burroughs (2x172). En William sembla un altre dels escriptors americans de la generació beat: llibertat sexual, drogues, amant de les armes, borratxo i drogoaddicte; res que ens pugui sorprendre, oi? Doncs espereu a escoltar la biografia, perquè hi ha un parell o tres de moments que són or! Una de les anècdotes més desastroses és quan la seva dona es posa un got al cap i li diu En William sembla un altre dels escriptors americans de la generació beat: llibertat sexual, drogues, amant de les armes, borratxo i drogoaddicte; res que ens pugui sorprendre, oi? Doncs espereu a escoltar la biografia, perquè hi ha un parell o tres de moments que són or! Una de les anècdotes més desastroses és quan la seva dona es posa un got al cap i li diu "va, fem el nostre numeret, dispara al got amb el teu revòlver". Tot això només per entretenir uns amics que estaven sopant amb ells. En aquesta escena sonaran tres efectes sonors. sfx revòlver + sfx got trencat i… endevineu el tercer?

En William sembla un altre dels escriptors americans de la generació beat: llibertat sexual, drogues, amant de les armes, borratxo i drogoaddicte; res que ens pugui sorprendre, oi? Doncs espereu a escoltar la biografia, perquè hi ha un parell o tres de moments que són or! Una de les anècdotes més desastroses és quan la seva dona es posa un got al cap i li diu “va, fem el nostre numeret, dispara al got amb el teu revòlver”. Tot això només per entretenir uns amics que estaven sopant amb ells. En aquesta escena sonaran tres efectes sonors. sfx revòlver + sfx got trencat i… endevineu el tercer?

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!