Video Youtube EL BÚNQUER: Wladyslaw Szpilman (3x137)

EL BÚNQUER: Wladyslaw Szpilman (3x137). “El pianista”. No cal dir res més per saber de qui estem parlant, oi? Ja sabíeu que era una de les històries que tard o d'hora calia afrontar; per tant: calma, serenor i un paquet de mocadors al costat, per si de cas. En aquesta dramàtica història passegem per les runes del gueto de Varsòvia i viurem les peripècies que en Wladyslaw va haver de fer per sobreviure a la tirania nazi. - EMTV“El pianista”. No cal dir res més per saber de qui estem parlant, oi? Ja sabíeu que era una de les històries que tard o d'hora calia afrontar; per tant: calma, serenor i un paquet de mocadors al costat, per si de cas. En aquesta dramàtica història passegem per les runes del gueto de Varsòvia i viurem les peripècies que en Wladyslaw va haver de fer per sobreviure a la tirania nazi.

“El pianista”. No cal dir res més per saber de qui estem parlant, oi? Ja sabíeu que era una de les històries que tard o d’hora calia afrontar; per tant: calma, serenor i un paquet de mocadors al costat, per si de cas. En aquesta dramàtica història passegem per les runes del gueto de Varsòvia i viurem les peripècies que en Wladyslaw va haver de fer per sobreviure a la tirania nazi.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!