Video Youtube EL BÚNQUER: Yasuke (3x98)

EL BÚNQUER: Yasuke (3x98). Yasuke, el samurai africà. No, el títol de la biografia d'avui no és cap 'clickbait'. Avui us portem la història de l'únic samurai negre que es té constància que va existir. En Yasuke va ser un esclau africà que va anar a petar al Japó perquè el seu amo era un missioner cristià. En Yasuke va causar tanta expectació que va acabar sent entregat pel senyor de la guerra de torn. És llavors quan es va convertir en samurai. No, evidentment, quan va venir d'Àfrica no es deia Yasuke; de fet, no tenia nom perquè era un esclau. - EMTVYasuke, el samurai africà. No, el títol de la biografia d'avui no és cap 'clickbait'. Avui us portem la història de l'únic samurai negre que es té constància que va existir. En Yasuke va ser un esclau africà que va anar a petar al Japó perquè el seu amo era un missioner cristià. En Yasuke va causar tanta expectació que va acabar sent entregat pel senyor de la guerra de torn. És llavors quan es va convertir en samurai. No, evidentment, quan va venir d'Àfrica no es deia Yasuke; de fet, no tenia nom perquè era un esclau.

Yasuke, el samurai africà. No, el títol de la biografia d’avui no és cap ‘clickbait’. Avui us portem la història de l’únic samurai negre que es té constància que va existir. En Yasuke va ser un esclau africà que va anar a petar al Japó perquè el seu amo era un missioner cristià. En Yasuke va causar tanta expectació que va acabar sent entregat pel senyor de la guerra de torn. És llavors quan es va convertir en samurai. No, evidentment, quan va venir d’Àfrica no es deia Yasuke; de fet, no tenia nom perquè era un esclau.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!