Video Youtube EL BÚNQUER: Yayoi Kusama (3x23)

EL BÚNQUER: Yayoi Kusama (3x23). No, No, "Tites i cercles" no és el nou concurs de les tardes de TV3, és la frase que hem triat per definir la vida de la Yayoi. Ja veureu que aquesta artista japonesa té molta vida interior (digue-li vida interior, digue-li traumes). És veritat que la història comença molt malament; la petita Yayoi, per ordre de la seva mare, havia d'anar a espiar el cafre del pare. De ben petita, la Yayoi va descobrir que el seu pare era un pervertit sexual i allò la va ben traumatitzar. Tites i cercles, aquestes han sigut les visions que ha tingut aquesta artista japonesa que, poca broma, és l'artista vivent més cotitzada del planeta. (Depèn de quan llegiu això, ja no ho serà.)

No, “Tites i cercles” no és el nou concurs de les tardes de TV3, és la frase que hem triat per definir la vida de la Yayoi. Ja veureu que aquesta artista japonesa té molta vida interior (digue-li vida interior, digue-li traumes). És veritat que la història comença molt malament; la petita Yayoi, per ordre de la seva mare, havia d’anar a espiar el cafre del pare. De ben petita, la Yayoi va descobrir que el seu pare era un pervertit sexual i allò la va ben traumatitzar. Tites i cercles, aquestes han sigut les visions que ha tingut aquesta artista japonesa que, poca broma, és l’artista vivent més cotitzada del planeta. (Depèn de quan llegiu això, ja no ho serà.)

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!