Programa Joan Capri

Joan Capri. Monòlegs d'en Joan Capri. Imprescindibles! - EMTVMonòlegs d'en Joan Capri. Imprescindibles!

Capítols

Joan Capri El casament. Joan Capri El casament 13/09/2013

"L'amor se'n va, però ella es queda": una de les més recordades perles de la filosofia capriana apareix en aquest gran monòleg.

Joan Capri - El nàufrag. En Capri és sol a una illa deserta per culpa de la seva dona i la seva sogra. Un dels millors del Mestre, gaudiu-lo! - EMTV Joan Capri - El nàufrag 07/02/2008

En Capri és sol a una illa deserta per culpa de la seva dona i la seva sogra. Un dels millors del Mestre, gaudiu-lo!

Capri - El Desmemoriat - EP 1961. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Capri - El Desmemoriat - EP 1961 31/05/2014

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

El Maniàtic. Provided to YouTube by Believe SAS - EMTV El Maniàtic 14/05/2017

Provided to YouTube by Believe SAS

De Madrid a Barcelona En Tercera. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises - EMTV De Madrid a Barcelona En Tercera 06/11/2014

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises

Capri - L'Inventor - EP 1962. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Capri - L'Inventor - EP 1962 25/01/2015

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - La Guerra del 600. Aquí, Camprubí i Alemany s'enfronta al gran problema de tenir cotxe, per l'aparcament, etc. - EMTV Joan Capri - La Guerra del 600 28/02/2008

Aquí, Camprubí i Alemany s'enfronta al gran problema de tenir cotxe, per l'aparcament, etc.

Joan Capri - Les pastilles. Increíble monòleg d'en Joan Camprubí i Alemany (Joan Capri) - EMTV Joan Capri - Les pastilles 07/01/2008

Increíble monòleg d'en Joan Camprubí i Alemany (Joan Capri)

Joan Capri - El descontent. Monòleg crític i satíric amb alguns vicis de la societat postmoderna. Brillant, com sempre. - EMTV Joan Capri - El descontent 29/04/2012

Monòleg crític i satíric amb alguns vicis de la societat postmoderna. Brillant, com sempre.

Joan Capri - Pobre González. ksd - EMTV Joan Capri - Pobre González 13/07/2013

ksd

Si Vols Una Noia. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises - EMTV Si Vols Una Noia 08/11/2014

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises

Si Vols un Noi. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises - EMTV Si Vols un Noi 08/11/2014

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises

La Ciutat. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises - EMTV La Ciutat 09/11/2014

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises

Capri - Ja Tenim Minyona! - EP 1964. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Capri - Ja Tenim Minyona! - EP 1964 25/04/2013

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - Parla Mossèn Ventura - EP 1965. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Joan Capri - Parla Mossèn Ventura - EP 1965 08/08/2014

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - Com està la plaça!. Divertit monòleg d'en Capri. - EMTV Joan Capri - Com està la plaça! 06/01/2008

Divertit monòleg d'en Capri.

Joan Capri - Dites i fetes de mossen ventura 1/3. Primera part d'aquesta sèrie de monòlegs i diàlegs de Joan Capri, en la pell de Mossén Ventura - EMTV Joan Capri - Dites i fetes de mossen ventura 1/3 04/01/2008

Primera part d'aquesta sèrie de monòlegs i diàlegs de Joan Capri, en la pell de Mossén Ventura

Joan Capri - Dites i fetes de mossen ventura 2/3. Segona part dels monòlegs i diàlegs de Joan Capri, en la pell de mossén Ventura. - EMTV Joan Capri - Dites i fetes de mossen ventura 2/3 04/01/2008

Segona part dels monòlegs i diàlegs de Joan Capri, en la pell de mossén Ventura.

Joan Capri - Dites i fetes de mossen ventura 3/3. Conitnuació de la 2ª part. - EMTV Joan Capri - Dites i fetes de mossen ventura 3/3 04/01/2008

Conitnuació de la 2ª part.

Joan Capri - Els savis. Un altre magnífic monòleg del gran mestre de l'humor català. - EMTV Joan Capri - Els savis 02/01/2008

Un altre magnífic monòleg del gran mestre de l'humor català.

Acabarem Ximples. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises - EMTV Acabarem Ximples 08/11/2014

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises

Joan Capri - El Pis I L'Estalvi - EP 1967. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Joan Capri - El Pis I L'Estalvi - EP 1967 29/05/2013

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri La tia Amèlia. Homenatge a la tieta solterona, rica, pesada i garrepa - EMTV Joan Capri La tia Amèlia 13/09/2013

Homenatge a la tieta solterona, rica, pesada i garrepa

Joan Capri - Futbolitis - EP 1967. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Joan Capri - Futbolitis - EP 1967 16/09/2014

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Capri - El Suicidi - EP 1968. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Capri - El Suicidi - EP 1968 03/08/2013

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - No som res / Ja som algú. Divertit parell d monolegs del Mestre (he retallat l'ultim, ke no cavia!! xD). Inclou dues cançons divertides: Joan Capri - No som res / Ja som algú 06/02/2008

Divertit parell d monolegs del Mestre (he retallat l'ultim, ke no cavia!! xD). Inclou dues cançons divertides: "No som res" i el famòs "Piqui - Rasqui". Gaudiu-ho, si us plau! ;)

Joan Capri - El Pobre Viudo - LP 1969. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Joan Capri - El Pobre Viudo - LP 1969 14/09/2013

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - Joan Capri - "La Tele" - SG 1970 24/02/2016

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - L'enterramorts. Divertit monòleg d'en Capri, aquesta vegada transformat en un optimista enterramorts. - EMTV Joan Capri - L'enterramorts 15/01/2008

Divertit monòleg d'en Capri, aquesta vegada transformat en un optimista enterramorts.

Joan Capri - El Cinturó De Ronda - SG 1974. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Joan Capri - El Cinturó De Ronda - SG 1974 07/02/2014

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - La Primera Comunió. Del Segon Disc - El Millor de Joan Capri (2) - EMTV Joan Capri - La Primera Comunió 01/09/2008

Del Segon Disc - El Millor de Joan Capri (2)

Joan Capri - Quina Tia! - SG 1975. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor. - EMTV Joan Capri - Quina Tia! - SG 1975 23/11/2014

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'autor.

Joan Capri - El taxista. En Joan es posa en la pell d'un taxista que se sent oprimit per la seva feina, de forma quasi obsessiva. Molt recomanat. - EMTV Joan Capri - El taxista 29/04/2012

En Joan es posa en la pell d'un taxista que se sent oprimit per la seva feina, de forma quasi obsessiva. Molt recomanat.

Joan Capri - Mengem masa!!!. I ara en parlen de monòlegs!!! - EMTV Joan Capri - Mengem masa!!! 14/11/2012

I ara en parlen de monòlegs!!!

Informació

Joan Capri fou el monologuista català per excel·lència. Amb una ironia incisiva característica, esdevingué una caricatura del català urbà mitjà, recordat i rigut per diverses generacions.

També feu d’actor, destacant Doctro Caparrós, medicina general.

El 1982 va rebre la Creu Sant Jordi.

Descobreix el canal “joan-capri” a Discord

A l’EMTV hem creat un canal Joan Capri al Discord per si voleu petar la xerrada i comentar les jugades.

Podem organitzar visionats de monòlegs col·lectius i així comentar la jugada. Compartint Capri, tot és molt millor.

Discografia

  • 1961 El Casament (de “El fiscal Recasens”) de Josep Maria de Sagarra - El nàufrag . Vergara.
  • 1961 El Desmemoriat - El maniàtic . Vergara.
  • 1962 De Madrid a Barcelona en tercera / L’inventor. Vergara
  • 1963 La Guerra del 600 - Les pastilles . Vergara.
  • 1963 El descontent / Pobre Gonzalez!. Vergara
  • 1664 Si vols una noia / Si vols un noi. Vergara
  • 1964 La Ciutat - Ja tenim minyona . Vergara.
  • 1965 Parla Mossèn Ventura. Vergara
  • 1965 El Desorientat (*) - Com està la plaça. Vergara.
  • 1965 Dites i fets de mossèn Ventura . Vergara. (LP)
  • 1966 Els savis / Acabarem ximples. Vergara
  • 1967 El pis i l’estalvi / La tia Amèlia. Vergara
  • 1967 Futbolitis / La vida és un serial. Vergara
  • 1967 El casament + 5 més. Vergara (LP)
  • 1967 El nàufrag + 5 més. Vegara (LP)
  • 1968 El suïcidi / Vivendes protegides. Vergara
  • 1968 No som res / Ja som algú. Vergara
  • 1968 Futbolitis + 5 més. Vergara (LP)
  • 1969 El pobre viudo. Vergara (LP) - Original de Santiago Rusiñol, Gravat en directe al Teatre Romea
  • 1970 La tele / La moda maxi. Ariola
  • 1971 L’Enterramorts. Ariola.
  • 1971 Parla Mossèn Ventura + 4 més. Ariola-Eurodisc (LP)
  • 1972 El mandrós. Ariola
  • 1974 El Cinturó de Ronda / La primera comunió. Ariola
  • 1975 Quina tia / El món és així. Ariola
  • 1976 El taxista / Mengem massa!!!. Ariola
  • 1976 Com està la plaça + 4 més. Gramusic (LP)
  • 1977 El taxista + 6 més. Ariola (LP)

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!